De eenzame nacht

Op zondag 1 oktober a.s. willen Sistermans Van Hasselt samen met JCI Amsterdam in de nationale ‘Week tegen Eenzaamheid’, bewustwording creëren over het bestaan van eenzaamheid en de rol van eenzaamheid in de samenleving.  ‘De eenzame nacht’ zal plaatsvinden in de intieme setting van een rondvaart bij schemering door de Amsterdamse grachten. De dichters Eva Gerlach en Anneke Brassinga zullen gedichten voordragen die zij schreven voor een eenzaam overledene. De presentatie is in handen van Tyche van Bommel. 

Schrijf je in via: www.de-eenzame-nacht.nl er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Kosten € 10,- inclusief rondvaart, borrel en het boek ‘Hier besta ik – In eenzaamheid gestorven’ uitgegeven door Querido.

We varen twee keer uit, opstappen om 18.45 uur (met dichter Eva Gerlach) of om 20.15 uur (met dichter Anneke Brassinga) naast het Rijksmuseum bij de steiger van rederij ’t Smidje.  

‘De eenzame nacht’ is onderdeel van het randprogramma van de tentoonstelling ‘Hier besta ik’ in Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover te bezichtigen t/m 11 februari 2018. www.totzover.nl